קורס יסודות הקונדיטוריה

נכון שתמיד חלמת להכין פרלינים מבריקים וקראנציים? קינוחים יאמיים? עוגות מהממות? טארטים מדוייקים ויפים? פטיפורים שהם וואו אחד גדול???
אז ברור לנו שמקומך איתנו בבית הספר "הדובדבן שבקצפת" כי אצלינו אופים חלומות למקצוע.
ובקורס יסודות הקונדיטוריה תרכשי ידע עיוני ומעשי בתחומי קונדיטוריה נרחבים. ביטחון במטבח עד לתוצאות המושלמות!
בהדרכת שף קונדיטוריות המתמחות שנים בהדרכת קבוצות בהצלחה.
אין צורך בניסיון קודם, מתאים גם למי שאין רקע בכלל וגם למקצועניות במטבח.

מה נלמד בקורס:

הקורס הינו מעשי, מתקיים בכיתות לימוד חדשניות עם מיטב הכלים והאביזרים.
קבוצות הלימוד הן קטנות בנות 8-12 תלמידות, וזאת על מנת לתת יחס אישי לכל תלמידה.

הקורס מקיף ידע עצום בנושאים:
חומרי גלם ותחליפים
שימוש והפעלת ציוד מקצועי
הכרת והבנת תהליכי הכנת המתכונים
רכישת ידע בנושא תמחור ומכירת מוצרים

הקורס יועבר על ידי: שף קונדיטורית ניצן סוסיד, שף קונדיטורית יהודית הרשקוביץ.
הקורס מחולק ל- 15 מפגשים, 4.5 שעות כל מפגש.

הקורס מתקיים ב- 2 מסלולים:
מסלול ערב: ימי שני: 22:30 – 18:00
מסלול בוקר:  ימי רביעי: 14:30 -10:00
בסיום כל מפגש נלמד לערוך שולחן ולהגיש בצורה מרשימה ונכונה.
נשב לטעימות. וכמובן, נצא עם מגש מלא בכל טוב מעשה ידינו!

עלות הקורס: 5000 ש"ח

אין צורך בניסיון קודם, מתאים גם למי שאין לה רקע וגם למקצועניות במטבח

קבלת תעודה בסיום הקורס

אם גם את רוצה לאפות לעצמך מחמאות, מקומך איתנו, כי אצלנו אופים חלומות למקצוע!

לקבלת פרטים ותכנית לימודים לקורס יסודות הקונדיטוריה מלאי פרטים בטופס או התקשרי: