קורס יסודות הקונדיטוריה
נכון שתמיד חלמת להכין פרלינים מבריקים וקראנציים? קינוחים יאמיים? עוגות מהממות? טארטים מדוייקים ויפים? פטיפורים שהם וואו אחד גדול???
אז ברור לנו שמקומך איתנו בבית הספר "הדובדבן שבקצפת" כי אצלינו אופים חלומות למקצוע.
ובקורס יסודות הקונדיטוריה תרכשי ידע עיוני ומעשי בתחומי קונדיטוריה נרחבים. ביטחון במטבח עד לתוצאות המושלמות!
בהדרכת שף קונדיטוריות המתמחות שנים בהדרכת קבוצות בהצלחה.
אין צורך בניסיון קודם, מתאים גם למי שאין רקע בכלל וגם למקצועניות במטבח.
מה נלמד בקורס:
- בצק פריך – הכנה נכונה של הבצק, שימוש בחמרי גלם נכונים, טכניקות: קריצה, גלגול, חיתוך ורידוד, אפיית טארטים / עוגיות / קישים
- בצק רבוך – לימוד עיוני על שיטת בצק רבוך, הכנת: פרופיטרולים / פחזניות / אקלרים / פרי ברס. קישוט בטכניקות עתיקות ומודרניות
- בצק שמרים – נלמד את תורת השמרים טכניקות לישה / רידוד / שמרים כרוך/ מתכוני וטעמים נפלאים.עוגות בוקר בחלבי ופרווה / עוגות קראנץ בקליעות
- עוגות ויטרינה – לימוד טכניקת הכנת עוגת ראווה, עוגות על בסיס מוס, עוגות שכבות. עוגות לאירועים, סגירה עיטור וציפוי בדקורציות חדשניות
- מרנג – ידע נרחב על נושא מרנגים שיטות מרנג: שוויצרי / צרפתי / איטלקי , שיטות זילוף זמני אפיה, דקורציות ושימושים
- פטיפורים – יצירת תכשיטים אכילים, לימוד טכניקת הרכבת מגדלי שוקולד / בסיסי קראנץ / מוסים. הכנת טרטלים ומילויים, קישוטי ציפוי ודקורציה עכשוית
- בצק עלים – טכניקת הכנת בצק עלים כרוך, פרווה / חלבי אפיית מתכונים מדהימים במלוח ומתוק
- שוקולד – לימוד תורת השוקולד בצורה עיונית, לימוד טמפרור והכנת פרלינים, אפייה עם שוקולד
- עוגות בחושות – לימוד והבנת נושא הבחושות, הכרת סוגי העוגות בחושות על בסיס שמן / שומן. אפיית מתכוני בחושות מנצחות עוגות גזר / עוגת קישואים / עוגת פאונד קייק / עוגות יום הולדת
- בצק סוכר – לימוד שיטות ציפוי עוגה, סגירת עוגה, אלמנטים בבצק סוכר וברויאל אייסינג, הכנת עוגיות רויאל אייסינג יפהפיות
- קינוחים – קינוחים קלאסיים בטכניקות מודרניות / שימוש בקדאיף / פירות אפויים / סירופים / בצק טוויל / פבלובות ועוד
הקורס הינו מעשי, מתקיים בכיתות לימוד חדשניות עם מיטב הכלים והאביזרים.
קבוצות הלימוד הן קטנות בנות 8-12 תלמידות, וזאת על מנת לתת יחס אישי לכל תלמידה.
הקורס מקיף ידע עצום בנושאים:
חומרי גלם ותחליפים
שימוש והפעלת ציוד מקצועי
הכרת והבנת תהליכי הכנת המתכונים
רכישת ידע בנושא תמחור ומכירת מוצרים
הקורס יועבר על ידי: שף קונדיטורית ניצן סוסיד, שף קונדיטורית יהודית הרשקוביץ.
הקורס מחולק ל- 15 מפגשים, 4.5 שעות כל מפגש.
הקורס מתקיים ב- 2 מסלולים:
מסלול ערב: ימי שני: 22:30 – 18:00
מסלול בוקר: ימי רביעי: 14:30 -10:00
בסיום כל מפגש נלמד לערוך שולחן ולהגיש בצורה מרשימה ונכונה.
נשב לטעימות. וכמובן, נצא עם מגש מלא בכל טוב מעשה ידינו!
עלות הקורס: 6,750 ש"ח
אין צורך בניסיון קודם, מתאים גם למי שאין לה רקע וגם למקצועניות במטבח
קבלת תעודה בסיום הקורס
אם גם את רוצה לאפות לעצמך מחמאות, מקומך איתנו, כי אצלנו אופים חלומות למקצוע!6
לקבלת פרטים ותכנית לימודים לקורס יסודות הקונדיטוריה מלאי פרטים בטופס או התקשרי:




















