לחם, הכי בית שבעולם! אין על אפיית לחמים ביתיים!

בבית הספר 'הדובדבן שבקצפת' פיתחו קורס מקצועי חוויתי ומקיף בנושא: אפיית לחמים עם קראסט ומרקם מושלם!

בואי להתרגש מניחוח לחמים ביתיים, חלות מעשה ידייך, קראסט הבאגט, רכות הפיתות, יופי הפוקאצ'ות ומהטעמים העמוקים של לחמי המחמצת.

להכיר לחמי עמים ולחוות טעמים חדשים.

מה נלמד בקורס:

  • נלמד את תורת השמרים - נסתכל לשמרים בעינים ולא נפחד, נבין מה עושה להם טוב ומה מאט את קצת התפתחותם.
  • נלמד על קמחים לסוגיהם – קמח לבן / מלא / כוסמין / שיפון / המרות בין סוגי הקמחים, איך אנחנו ממירות מתכונים לסוגי קמחים שונים.
  • לימוד והכנת מחמצת שאור - נאפה לחמי בריאות עם מחמצות.
  • לחמי עמים – חצפורי / באן / טורטיות / טאקו / באגט.
  • מתכוני לחם מדהימים! פוקאצות, בייגל, באגטים, פוגאס, פיתות, לאפות, חלות ולחמניות בטעמים ובקליעות שונות, לחמי בריאות, לחמי עמים, שיעור של לחמים חלביים.

פרטים טכניים:

הקורס הינו מעשי, מתקיים בכיתות לימוד חדשנים עם מיטב הכלים והאביזרים.
קבוצות הלימוד הם קטנות בנות 8-12 תלמידות, וזאת על מנת לתת יחס אישי לכל תלמידה.
הקורס מקיף ידע עצום בנושא אפיית לחם.
הקורס יועבר על ידי: שף קונדיטורית ניצן סוסיד, שף קונדיטורית יהודית הרשקוביץ.
מחולק ל- 6 מפגשים, 4.5 שעות כל מפגש.
מתקיים בימי רביעי, ערב: 17:00-21:30
בסיום כל מפגש נלמד לערוך שולחן ולהגיש בצורה מרשימה ונכונה.
נשב לטעימות. וכמובן, נקח הביתה מגש מלא בכל טוב מעשה ידינו!

עלות הקורס: 1800 ש"ח

אין צורך בניסיון קודם, מתאים גם למי שאין רקע וגם למקצועניות במטבח

קבלת תעודה בסיום הקורס

אם גם את רוצה לאפות לעצמך מחמאות, מקומך איתנו, כי אצלנו אופים חלומות למקצוע!

לקבלת פרטים ותכנית לימודים לקורס לחם מקצועי מלאי פרטים בטופס או התקשרי: