קורס לחם מקצועי

לחם, הכי בית שבעולם! אין על אפיית לחמים ביתיים!
בבית הספר 'הדובדבן שבקצפת' פיתחו קורס מקצועי חוויתי ומקיף בנושא: אפיית לחמים עם קראסט ומרקם מושלם!
בואי להתרגש מניחוח לחמים ביתיים, חלות מעשה ידייך, קראסט הבאגט, רכות הפיתות, יופי הפוקאצ'ות ומהטעמים העמוקים של לחמי המחמצת.
להכיר לחמי עמים ולחוות טעמים חדשים.

מה נלמד בקורס לחם מקצועי:

הקורס הינו מעשי, מתקיים בכיתות לימוד חדשנים עם מיטב הכלים והאביזרים.
קבוצות הלימוד הם קטנות בנות 8-12 תלמידות, וזאת על מנת לתת יחס אישי לכל תלמידה.
הקורס מקיף ידע עצום בנושא אפיית לחם.

הקורס יועבר על ידי: שף קונדיטורית ניצן סוסיד, שף קונדיטורית יהודית הרשקוביץ.
מחולק ל- 6 מפגשים, 4.5 שעות כל מפגש.
מתקיים בימי רביעי, ערב: 17:00-21:30
בסיום כל מפגש נלמד לערוך שולחן ולהגיש בצורה מרשימה ונכונה.
נשב לטעימות. וכמובן, נקח הביתה מגש מלא בכל טוב מעשה ידינו!

עלות הקורס: 1800 ש"ח
אין צורך בניסיון קודם, מתאים גם למי שאין לה רקע וגם למקצועניות במטבח
קבלת תעודה בסיום הקורס

אם גם את רוצה לאפות לעצמך מחמאות, מקומך איתנו, כי אצלנו אופים חלומות למקצוע!

לקבלת פרטים ותכנית לימודים לקורס לחם מקצועי מלאי פרטים בטופס או התקשרי: