מגיל מאד צעיר נכנסתי למטבח והתחלתי לאפות עוגות.
כל עוגה שהצליחה לי "כמו בספר".. נכנסה למחברת המתכונים שלי, והמשכתי הלאה למתכון הבא.
עם הרבה לימוד עצמי, העברתי שעות רבות בין המיקסר לתנור.
ולפני 12 שנים הפכתי את האהבה הזאת למקצוע ממש. למדתי את המקצוע בצורה מקצועית בין השאר אצל אסטלה, בישולים, דן גורמה.
עם נסיון עבודה במספר רב של קונדיטוריות, עסק עצמאי לייצור קינוחים, ויידע רב שרכשתי, התחלתי להדריך קורסי אפייה ועושה זאת כבר 8 שנים.
אני מלמדת אפייה מההתחלה, מהבסיס. מההבנה של חומרי הגלם.
אני מאמינה שחשוב לדעת איך פועלים כל המרכיבים יחד ביצירה הסופית של המוצר המוגמר, העוגה! הקינוח! הלחם!!!
בשיעורים אני מלמדת ומשתפת את התלמידות בכל הידע שרכשתי עם השנים, טכניקות העבודה, וטיפים חשובים שהופכים את העשייה מוצלחת לתמיד!
ריח מאפה השמרים שיוצא מהתנור. הלחם הטרי, פרלין השוקולד המבריק, המקרון הצבעוני…כל אלו מהווים בשבילי מנוע ליצירה הבאה.
