מאז שאני קטנה אני זוכרת את עצמי נמשכת למטבח ,לבישולים והאפייה לניחוחות והטעמים המופלאים … האהבה שלי לאפיה החלה במטבח בבית הורי שאבי נהג לבשל לנו ואמי הייתה אופה לנו בקביעות .
מעולם לא העזתי לבשל או לאפות כשהתגוררתי בבית הוריי אך תמיד דאגתי להיות נוכחת במטבח ולשאוב את כל הידע האפשרי גם בבישול וגם באפיה . ברגע שנישאתי הכל פרץ החוצה וכל שבוע דאגתי להפגין את כישורי ובאפיה ומהר מאוד החלו להגיע מחמאות על המאפים והקינוחים שלי מכל הסובבים מה שדרבן אותי להבין שביום מן הימים אני אצטרך לעסוק במה שאני באמת אוהבת . אך השנים חלפו והמשפחה גדלה ואני נשארתי עם אותו חלום להפוך לקונדיטור..
בשנת 2014 החליט אישי היקר להפתיע אותי ליום הולדתי ורשם אותי ללימודי קונדיטוריה באסטלה מיד עם תחילת הלימודים הבנתי שבגיל כמעט 40 אני הולכת לעשות מהפך בחיי ותוך כדי הלימודים התחלתי ללמוד סדנאות בזילוף ובצק סוכר על מנת להעשיר את עצמי בעוד תחומים .
לפני תום הלימודים התחלתי להנחות סדנאות אפיה וזילוף למבוגרים וילדים במקביל פתחתי עסק שנקרא ביסקוויט שבו אני מוכרת עוגות עוגיות ומאפים בעיצוב אישי בשילוב טכניקת זילוף / בצק סוכר ועוגות ראוה.
בסדנאות חשוב לי מאוד להעביר לתלמידים שלי את כל הידע ולצייד אותם בכל הטיפים האפשריים
המטרה שלי להמשיך ללמוד ולהתפתח במקצוע, לאתגר את עצמי כל פעם מחדש לעבוד עם חומרי גלם חדשים וליצור שילובים מעניינים.
לפעמים חלומות מתגשמים …אני את שלי כבר הגשמתי
