יהודית הרשקוביץ

שף קונדיטורית/ מנהלת ביה"ס

לאחר שנים שעבדתי בתחום המחשבים החלטתי לחולל שינוי ולעשות את מה שאני אוהבת באמת.. וזה הבנה ויצירה בתחום המזון.

תמיד חלמתי שינעלו אותי במטבח….

כצעד ראשון פתחתי חנות קטנטונת לממכר חומרי גלם לאפיה, מיד התמכרתי לניחוחות..

בד בבד הבנתי שמה שאני רוצה הכי, זה להתמקצע בתחום הקונדיטוריה, ואכן יצאתי ללמוד את המקצוע, למדתי בו זמנית בכמה מקומות, מכללת טעמים, דן גורמה, דנון, אמיליה, אסטלה.

התמחיתי אצל שפים פרטיים בנושאי פטיסרי, עוגות ראווה, לחמים, שוקולד, ופסטות.

הקמת בית הספר היה רק ענין של זמן..

ואכן, החלום ברוך השם לבש צורה והפך לכיתה מקצועית מאובזרת במיטב הציוד ללמוד מקצועות הקונדיטוריה במגוון תחומים.

במקביל התחלתי לכתוב בעיתון מקומי וארצי את פינת המתכונים, ולייצר עוגות ופטיפורים לאירועים מיוחדים. ולהדריך קבוצות נוער בסיכון.

כיום, לאחר 6 שנות הדרכה, ומאות תלמידות שעברו אצלנו את ההכשרה, יש לי משאלה:

להעביר את הכיף והאהבה שלי לאפיה וליצירה אל התלמידות, אם זה בהדרכת המקצוע, העברת מתכונים נבחרים, לימוד הגשת הפרודוקטים בצורה נאה ונכונה, ובהכוונה בהרמת פרויקטים של אירועים מוצלחים!!

והכי הכי, אני אוהבת לראות את הניצוץ בעיניים של התלמידות שלי כשהצליחו לייצר קינוח או מאפה מושלם!!