
מיני מגנום בטעמים
הכנה של 5 דקות ויש לנו ארטיקים ביתיים מושלמים, ניתן לגוון אין סוף גיוונים, ולצפות במבחר צבעים וטעמים, צריך להצטייד בתבניות סיליקון מתאימות ולהתחיל להרכיב
כדורונים קטנים וממכרים, כיף להכין אותם, ללא צורך במיקסר…
רק קצת סבלנות, ויהיה חטיף שוקולדי אגוזי מדהים בטעמו.
הכדורים יצאו מצויינים גם אחרי הקפאה, כך שניתן להכין מראש לקראת אירוע שמתקרב.. רק חשוב להקפיד על תנאי הקפאה נכונים*
כ-10 דקות + זמן כדרור וציפוי
קלה
כ-60 כדורים (תלוי בגודל הכדורים)
פרווה
חומרים:
אופן ההכנה:
חממי מעט את חמאת הבטנים בכדי שתהיה רכה, הוסיפי אבקת סוכר ואגוזי לוז טחונים, ערבבי לאיחוד, הוסיפי את פצפוצי האורז ואחדי בבחישה עד שכל פצפוצי האורז מצופים היטב בתערובת.
קררי מעט את התערובת.
בידיים לחות צרי כדורים, הניחי בתבנית מעל נייר אפיה, והקפיאי, כשהכדורים קפואים היטב ניתן לצפות אותם בקלות. (הוציאי בכל פעם כמות קטנה של כדורים)
חומרים:
אופן ההכנה:
המיסי את השוקולד וחמאת הקקאו בבן מארי (כלי מעל אדים).
טבלי את הכדורים הקפואים, הרימי בעזרת מזלג, נגבי עודפי שוקולד על דופן הכלי, ורק לאחר מכן העבירי לנייר אפיה להתמצקות הציפוי
בזילוף שוקולד בצבע שונה / פרחי בצק סוכר / איבוק קקאו
הקפאה נכונה: ניתן להקפיא מאפים רבים ולקבל תוצאה משביעת רצון כשנפשיר, כמובן אם נקפיא בצורה נכונה: אריזה בקופסא סגורה הרמטית, עטוף ב-2 שכבות של ניילון נצמד, עדיף להקפיא במקפיא רטוב (עם קרח), וכן, חשוב שהקופסא לא תהיה צמודה לתבשיל שמכיל כמות שום….
חמאת קקאו: חמאת קקאו הוא אחד ממרכיבי השוקולד, הוא למעשה השומן שבשוקולד, הוא מגיע גם כחומר גלם מבודד, תוספת של כמות קטנה ממנו לשוקולד, יתן לנו שוקולד יותר דליל, כדי לקבל שכבת ציפוי דקה יותר. ניתן להשיג אותו בחנויות שמתמחות בחומר אפיה, אם אין, אז ניתן להמיר בשמן.
הכנה של 5 דקות ויש לנו ארטיקים ביתיים מושלמים, ניתן לגוון אין סוף גיוונים, ולצפות במבחר צבעים וטעמים, צריך להצטייד בתבניות סיליקון מתאימות ולהתחיל להרכיב
זו עוגה מסוג העוגות המשובחות של פעם, שלא חיפשו להרשים, אבל כן הקפידו שיהיה טעים, (וביננו..זה הכי חשוב…) מתאימה לכל שבת, ובהחלט גם יפה כחלק
קובייה מתוקה בהכנה קלה, קצת דורשת תשומת לב בקישוט הסופי. אבל בהחלט שווה, כי היא יכולה להיחשב כפטיפור שמקשט לנו שולחן אירועים מלכותי. הקוביות מעולות
מנהג לאפות בשבת שלאחר חג הפסח חלת מפתח, בספר הקדוש אוהב ישראל הביא טעם למנהג זה, ידוע הוא שבפסח היו כל השערים פתוחים, ואח"כ ננעלו
WhatsApp us
2 תגובות
השבתות שלי נראות אחר בזכותך
שרופה עלייך
ובעלי לא מפסיק להודות שעשיתי את הקורסים אצלך ❤
תודה הודיה!
איזה כיף לשמוע!
הרבה הצלחה הלאה…