
פררו רושה
פררו רושה מקור החטיף השוקולדי הטעים הזה הוא באיטליה, אבל הוא עשה עליה והתקבל בברכה, בכל שנה נמכרים בעולם למעלה מ-3 מיליארד כדורונים ממכרים שכאלו…במחיר
כובאנות- לחם תימני, אחד הטובים. בגרסה החלבית, מועשר בחמאה בין הקיפולים.
ניתן להכין גם בגרסת הפרווה ע"י החלפת החמאה במרגרינה.
במקור הכובאנה מוכן בסיר אלומיניום מיוחד, אך הגרסה המוצעת הנאפית בתבנית בתנור טובה לא פחות.
מעדן אמיתי!
הכובאנות במיטבן כשהן טריות אך בהחלט ניתן להקפיא אותן ולהגיש לאחר הפשרה וחימום.
כחצי שעה+זמני אפיה
בינונית
כ-18 יחידות
חלבי
חומרים:
אופן ההכנה:
להניח בקערת המיקסר עם וו לישה את כל החומרים מלבד החמאה (מלח בתחתית הקערה) ללוש 7 דקות עד לקבלת בצק רך ונעים. להניח להתפחה בקערה משומנת מעט ולעטוף בניילון נצמד.
לחלק את הבצק לפיסות של 90 גרם. ולכדרר לכדורים מושלמים. להניח את הכדורים למנוחה של 15 דקות.
להמיס 150 גרם חמאה. לפתוח כל כדור בצק למלבן באורך כ: 12/18, למרוח חמאה מומסת, לקפל משני הצדדים ולסגור לגלילה. לסדר את הגלילות בתבנית, למרוח חמאה מומסת מעל, להשהות להתפחה.
לחמם תנור לחום 175 מעלות, לאפות: 25 דקות עד להשחמה קלה.
פררו רושה מקור החטיף השוקולדי הטעים הזה הוא באיטליה, אבל הוא עשה עליה והתקבל בברכה, בכל שנה נמכרים בעולם למעלה מ-3 מיליארד כדורונים ממכרים שכאלו…במחיר
בר שוקולד, זה הוא חטיף שוקולד מועשר בנוגט ואגוזים, מוכן בתוך תבנית ארוכה, אפשרי כמובן, להשתמש בתבנית חד פעמית (אינגליש) ואפשרי בתבניות מיוחדות, עשויות סיליקון,
מקורה של העוגה מגרמניה, מספרים שהעוגה קיבלה את שמה כשאופה גרמני הכין עוגת השמרים וכשסיים בהכנת ציפוי הדבש, נכנסה דבורה שרק רצתה לטעום מהמתוק הזה
טארט תפוחים בקראנץ שקדים בצק פריך נימוח ומעליו שכבה של תפוחים בציפוי שקדים פרוסים מסוכרים שיוצרים קריספיות מיוחדת. עוגה מקסימה לראש השנה. זמן הכנה: כ-שעה
WhatsApp us