עוגיות שקדים עשירות

הפעם מתכון קל מאד להכנה, בסך הכל סוג בצק אחד, שמיד תכיני כמות כפולה בכדי שתוכלי לייצר מספר סוגי עוגיות במגוון צורות, וללא טרחה נוספת…

גם הבצק עצמו, אינו מצריך שלבים, הכל במיקסר אחד, מינימום של עבודה, וניתן לעבוד איתו מיד בסיום הכנת הבצק. אני שוקלת כל פיסת בצק בכדי לקבל עוגיות אחידות, שיתנו לנו מראה יפה יותר בהגשה, אבל זה בהחלט לא חובה, ניתן לקרוץ פיסות בצק בגודל לפי מראה העין…

זמן הכנה:

כשעה + זמן אפיה

כמות:

כ-70 עוגיות

רמת קושי:

קל

פרווה/חלבי:

פרווה

החומרים לבצק

חומרים:

  • 350 גר' קמח (3.5 כוסות)
  • 100 גר' אבקת סוכר (¼1 כוסות)
  • 130 גר' שקדים טחונים (½1 כוסות)
  • 250 גר' מרגרינה (או חמאה) רכה, בטמפ' החדר.
  • 1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה:

מניחים את כל החומרים במערבל עם וו גיטרה, מערבלים עד ליצירת בצק.

מכבים מיד את המיקסר. מעצבים צורות, מניחים מעל נייר אפיה ואופים בטמפ' 175 מעלות כ-15 דקות.

עוגיות שקדים הפתעה

אופן ההכנה:

שוקלים פיסות בצק במשקל 10 גר', עוטפים בבצק כדורי אגוזים מצופים שוקולד (כאלו שקונים בחנויות ממתקים על המשקל), מניחים מעל נייר אפיה, אופים ומיד מגלגלים בקינמון וסוכר (1 כוס סוכר + 1 כפית קינמון)

עוגיות פרסות שקדים

אופן ההכנה:

שוקלים פיסות בצק במשקל 13 גר', מגלגלים לצורת גליל ומעצבים לפרסות, מניחים מעל נייר אפיה, אופים, מקררים וטובלים את הקצוות בשוקולד מריר מומס

מקלונים מצופים שקדים

אופן ההכנה:

שוקלים פיסות בצק במשקל 13 גר', מגלגלים לצורת גליל, טובלים בחלבון ומגלגלים בשקד פרוס שבור, מניחים מעל נייר אפיה ואופים

קוביות שקדים

אופן ההכנה:

דוחסים בצק לתוך תבנית סיליקון בצורת קוביות, אופים, מקררים ורק לאחר מכן משחררים את העוגיות בעדינות מהתבנית, במרכז מזלפים קרם נוגט, או ממרח שוקולד איכותי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

כדורי זיתים

כדורים קטנטנים ונעלמים….עשויים מבצק עשיר בגבינה, עוטפים חרוזי זיתים ומגולגלים בשומשום, טעימים במיוחד, מצוינים גם לאחר הקפאה!! זמן הכנה: כשעה רמת קושי: קל פרווה/חלבי: חלבי

למתכון המלא »
קרואסון חמאה קורס שבועות חלבי

קרואסון חמאה מהיר

קרואסון חמאה אמתי, זהו קרואסון שעשוי מבצק שמרים כרוך שההכנה שלו מורכבת וארוכה, מתכון זה הוא סוג של קיצור דרך… לכאורה נראים קרואסונים אלו תמימים

למתכון המלא »
לימוד הכנת עוגיות

עוגיות אלפחורס

העוגיות מספר 1 לתקופת שבועות, הן מקסימות, נמסות בפה בזכות הקורנפלור שבהן, ניתן להכין אותן כעוגיות גדולות, כעוגיות קטנטנות שישמשו אותנו לקישוט קינוחי כוסות. ואפילו

למתכון המלא »

עוגת מספרים

זו עוגה גאונית בפשטות שלה, שכבות בצק פריך מועשר שקדים, בין השכבות זילוף קרם גבינה עשיר, ומלמעלה קישוטים מפנקים. יכול להיות ערימת ממתקים, וגם פירות

למתכון המלא »