
קרואסון חמאה מהיר
קרואסון חמאה אמתי, זהו קרואסון שעשוי מבצק שמרים כרוך שההכנה שלו מורכבת וארוכה, מתכון זה הוא סוג של קיצור דרך… לכאורה נראים קרואסונים אלו תמימים
ניתן להמיר את המתכון לפרווה על ידי החלפת החמאה במחמאה והחלב במים.
ניתן להקפיא את הוופל בלגי, להפשיר ולחמם לפני הגשה.
כ-3/4 שעה + זמני התפחה
בינונית
כ-40 יחידות של 40 גר'
פרווה
חומרים:
אופן ההכנה:
המיסי את החמאה, המתיני מעט לקירור.
ערבבי בקערה, שמרים מים וחלב, הוסיפי בבחישה את הקמח הוניל והחלמונים, טרפי היטב לאיחוד. הוסיפי בהדרגה את החמאה המומסת.
הקציפי את החלבונים עם המלח לקצף רך וקפלי אל התערובת. כסי את הקערה בניילון נצמד, והשהי להתפחה.
אפי בטוסטר וופל בלגי עד להזהבה קלה.
מגישים את הוופל חם בתוספת כדורי גלידה/קצפת/פירות/סירופים, או כל דבר אחר טעים שיש בהישג יד…

קרואסון חמאה אמתי, זהו קרואסון שעשוי מבצק שמרים כרוך שההכנה שלו מורכבת וארוכה, מתכון זה הוא סוג של קיצור דרך… לכאורה נראים קרואסונים אלו תמימים

מתכון לעוגיות מעולות עשויות מבצק פריך משובח מועשר באבקת שקדים בגירסת הילדים (2- 99…) במילוי סוכריה ליצירת אפקט ויטראז' נפלא העוגיות מעולות לאחר הקפאה זמן

לכאורה עוגת שוקולד עשירה, בתוספת שקדים, אבל השונה, שהיא אפויה בתבנית גדולה, ובגלל כמות המסה הקטנה העוגה יוצאת נמוכה (כמו רולדה) ולכן נותנת את האופציה

שכבות של עוגייה נימוחה וגלידה מפנקת מייצרות קינוח קיצי ואולטימטיבי… זמן הכנה: 45 דקות + זמני הקפאה רמת קושי: בינוני כמות: משתנה בהתאם לגודל העוגייה
WhatsApp us
2 תגובות
שמרים??? זה לא אמור ליהיות נוזלי
וודאי ששמרים, וזה עדיין נוזלי….