בר שוקולד פרלינה

הכנת קינוח

בר שוקולד, זה הוא חטיף שוקולד מועשר בנוגט ואגוזים, מוכן בתוך תבנית ארוכה, אפשרי כמובן, להשתמש בתבנית חד פעמית (אינגליש) ואפשרי בתבניות מיוחדות, עשויות סיליקון, אחת הבסיס (הלבנה) ואחת, המשטח שיוצר את טקסטורת פולי הקפה, מניחים אותן אחת בתוך השניה, כפי המצולם, וכך נוצר הבר היפהפה הזה…ולא, לא הדבקתי פולי קפה אחד אחד…

לאחר שחילצתי את בר השוקולד (במצב קפוא) מתוך תבנית הסיליקון, והסרתי בעדינות את משטח הסיליקון בדיגום פולי הקפה מעל הבר הקפוא, התזתי מעט ספריי נצנץ לתוצאה קסומה

זמן הכנה:

כחצי שעה

רמת קושי:

קל

כמות:

בר אחד- אינגליש קצר

פרווה/חלבי:

פרווה

בר שוקולד נוגט

חומרים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם מחית נוגט (פרלינה)
  • 200 גרם תערובת אגוזים קלויים קצוצים גס (קשיו, אגוזי לוז, גפרורי שקדים)

אופן ההכנה:

להמיס שוקולד ומחית נוגט בבן מארי (קערה מעל סיר עם מים חמים), לערבב לאיחוד, להוסיף את תערובת האגוזים ולמזוג לתבנית, לטפוח בכדי להוציא בועות אוויר, וכך תצא לנו דוגמא מושלמת. להעביר להתייצבות בקרור.

הבר מעולה לחיתוך, רק לאחר הפשרה מלאה.

 

3 תגובות

  1. יש לי כזה סיליקון עם צורה של פולי קפה ועשיתי כמות אחת וזה יצא מידי נמוך יכול להיות שיש צורך להכפיל את הכמות או שזה הולך נמוך?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

הכנת עוגיות

עוגיות ויטראז'

מתכון לעוגיות מעולות עשויות מבצק פריך משובח מועשר באבקת שקדים בגירסת הילדים (2- 99…) במילוי סוכריה ליצירת אפקט ויטראז' נפלא העוגיות מעולות לאחר הקפאה זמן

למתכון המלא »
קרואסון חמאה קורס שבועות חלבי

קרואסון חמאה מהיר

קרואסון חמאה אמתי, זהו קרואסון שעשוי מבצק שמרים כרוך שההכנה שלו מורכבת וארוכה, מתכון זה הוא סוג של קיצור דרך… לכאורה נראים קרואסונים אלו תמימים

למתכון המלא »
לימוד הכנת קינוחים

מוס תפוח בקרמבל שקדים

קינוח בכוס, קרמבל שקדים קריספי (אם נשאר לאחר הרכבת הקינוחים, אחסני בקופסה במקפיא, וגם גלידה קנויה תשמח לקבל קצת פירורים קריספיים כאלו מעליה….), מעליו קוביות

למתכון המלא »
אפיית לחם

חלת מפתח

מנהג לאפות בשבת שלאחר חג הפסח חלת מפתח, בספר הקדוש אוהב ישראל הביא טעם למנהג זה, ידוע הוא שבפסח היו כל השערים פתוחים, ואח"כ ננעלו

למתכון המלא »