בר שוקולד פרלינה

בר שוקולד, זה הוא חטיף שוקולד מועשר בנוגט ואגוזים, מוכן בתוך תבנית ארוכה, אפשרי כמובן, להשתמש בתבנית חד פעמית (אינגליש) ואפשרי בתבניות מיוחדות, עשויות סיליקון, אחת הבסיס (הלבנה) ואחת, המשטח שיוצר את טקסטורת פולי הקפה, מניחים אותן אחת בתוך השניה, כפי המצולם, וכך נוצר הבר היפהפה הזה…ולא, לא הדבקתי פולי קפה אחד אחד…

לאחר שחילצתי את בר השוקולד (במצב קפוא) מתוך תבנית הסיליקון, והסרתי בעדינות את משטח הסיליקון בדיגום פולי הקפה מעל הבר הקפוא, התזתי מעט ספריי נצנץ לתוצאה קסומה

זמן הכנה:

כחצי שעה

רמת קושי:

קל

כמות:

בר אחד- אינגליש קצר

פרווה/חלבי:

פרווה

בר שוקולד נוגט

חומרים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם מחית נוגט (פרלינה)
  • 200 גרם תערובת אגוזים קלויים קצוצים גס (קשיו, אגוזי לוז, גפרורי שקדים)

אופן ההכנה:

להמיס שוקולד ומחית נוגט בבן מארי (קערה מעל סיר עם מים חמים), לערבב לאיחוד, להוסיף את תערובת האגוזים ולמזוג לתבנית, לטפוח בכדי להוציא בועות אוויר, וכך תצא לנו דוגמא מושלמת. להעביר להתייצבות בקרור.

הבר מעולה לחיתוך, רק לאחר הפשרה מלאה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

כוכב שמרים

בצק שמרים עשוי טוב, הוא למעשה כחומר ביד היוצר, ניתן להכין ממנו אין ספור מאפים משובבי עין, במתכון זה לקחנו בצק שמרים בסיסי, שניתן להכין

דסקיות שוקולד-נוגט

לכאורה עוגת שוקולד עשירה, בתוספת שקדים, אבל השונה, שהיא  אפויה בתבנית גדולה, ובגלל כמות המסה הקטנה העוגה יוצאת נמוכה (כמו רולדה) ולכן נותנת את האופציה

עוגיות אלפחורס

העוגיות מספר 1 לתקופת שבועות, הן מקסימות, נמסות בפה בזכות הקורנפלור שבהן, ניתן להכין אותן כעוגיות גדולות, כעוגיות קטנטנות שישמשו אותנו לקישוט קינוחי כוסות. ואפילו

פריטיב

פריטיב – פרי קרטיב..אין כמו קרחון מרענן בימים החמים האלו…ואין כמו פריטיב שאנחנו יודעים מה הוא מכיל, עשוי ממרכיבים זמינים, בריאים, אפשר לפתוח מקרר ולהתחיל

סדנת ט"ו באב

קופסת מתוקים

לפרטים נוספים