
עוגת בראוניז גבינה
מתכון מצוין משולב בראוניז ועוגת גבינה, הכיף במתכון הזה, שאין צורך להוציא מיקסר, בניגוד לתוצאה המצויינת!!! יחסית זו עוגה לא מסובכת להכנה. היא נחתכת מצוין,
בצק פריך נימוח ומעליו שכבה של תפוחים בציפוי שקדים פרוסים מסוכרים שיוצרים קריספיות מיוחדת. עוגה מקסימה לראש השנה.
כ-שעה + זמן בישול התפוחים
בינונית
3 תבניות אינגליש ארוכות
פרווה
חומרים:
(הכוסות במתכון הן כוסות חד פעמיות לשתיה קרה)
אופן ההכנה (טכניקת קרמאז'*):
במיקסר עם וו גיטרה, לערבב היטב מחמאה וסוכר עד לקבלת מרקם קרמי, להוסיף את החלמונים ולערבב עד לקבלת מסה אחידה.
לערבב* את החומרים היבשים בקערה, ולהוסיף לקערת המיקסר, לערבב עד לאיחוד וקבלת בצק דביקי.
לחלק את הבצק ל-3, לרפד תבניות אינגליש בנייר אפיה, לשטח את הבצק ב-3 התבניות.
לאפות בחום בינוני (170 מעלות) כ-15 דקות עד להזהבה קלה.
חומרים:
אופן ההכנה:
לחתוך את תפוחי העץ לקוביות.
בסיר, לחמם את המחמאה, להוסיף את קוביות תפוחי העץ והסוכר, לכסות ולבשל עד לריכוך התפוחים, – לערבב מדי פעם. לקרר מעט.
להוסיף ריבה ס. וניל, קינמון ותמצית וניל. לערבב לחלק ל-3 ולשטח מעל הבצק האפוי בתוך תבניות האינגליש.
חומרים:
אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי הקראנץ ביחד בקערה, לחלק ל-3 ולשטח מעל שכבת התפוחים, ולאפות כ-30 דקות בחום 165 מעלות עד להזהבה יפה.
טכניקת קרמאז': טכניקת הכנת בצק פריך, כשמתחילים בהקרמה של המחמאה והסוכרים, ולאחר מכן מוסיפים את הביצים / חלמונים ומקרימים ביחד לקרם אחיד ואוורירי. ורק לאחר מכן מוסיפים את החומרים היבשים.
ערבוב חומרים יבשים: כשיש לנו במתכון חומרים מתפיחים (שמרים/אבקת אפיה/סודה לשתיה) נכון לערבב היטב את כל החומרים היבשים שבמתכון, בכדי לפזר באופן אחיד את חומרי ההתפחה בין כל חלקי העוגה.

מתכון מצוין משולב בראוניז ועוגת גבינה, הכיף במתכון הזה, שאין צורך להוציא מיקסר, בניגוד לתוצאה המצויינת!!! יחסית זו עוגה לא מסובכת להכנה. היא נחתכת מצוין,

שקוביות כאלו יכולות בהחלט להיחשב גם כסוג של פטיפור מפנק למגש פטיפורים לשמחות, הן נראות טוב, טעימות מאד, ובעיקר מעולות גם לאחר הקפאה, שזה אחד

מקורה של העוגה מגרמניה, מספרים שהעוגה קיבלה את שמה כשאופה גרמני הכין עוגת השמרים וכשסיים בהכנת ציפוי הדבש, נכנסה דבורה שרק רצתה לטעום מהמתוק הזה

לכאורה עוגת שוקולד עשירה, בתוספת שקדים, אבל השונה, שהיא אפויה בתבנית גדולה, ובגלל כמות המסה הקטנה העוגה יוצאת נמוכה (כמו רולדה) ולכן נותנת את האופציה
WhatsApp us
2 תגובות
אפשר להשתמש בבצק פריך לתחתית מהסופר מוכן
כן.