
בראוניז פירורים
זו עוגה מסוג העוגות המשובחות של פעם, שלא חיפשו להרשים, אבל כן הקפידו שיהיה טעים, (וביננו..זה הכי חשוב…) מתאימה לכל שבת, ובהחלט גם יפה כחלק
ניתן להמיר את המתכון לפרווה על ידי החלפת החמאה במחמאה והחלב במים.
ניתן להקפיא את הוופל בלגי, להפשיר ולחמם לפני הגשה.
כ-3/4 שעה + זמני התפחה
בינונית
כ-40 יחידות של 40 גר'
פרווה
חומרים:
אופן ההכנה:
המיסי את החמאה, המתיני מעט לקירור.
ערבבי בקערה, שמרים מים וחלב, הוסיפי בבחישה את הקמח הוניל והחלמונים, טרפי היטב לאיחוד. הוסיפי בהדרגה את החמאה המומסת.
הקציפי את החלבונים עם המלח לקצף רך וקפלי אל התערובת. כסי את הקערה בניילון נצמד, והשהי להתפחה.
אפי בטוסטר וופל בלגי עד להזהבה קלה.
מגישים את הוופל חם בתוספת כדורי גלידה/קצפת/פירות/סירופים, או כל דבר אחר טעים שיש בהישג יד…
זו עוגה מסוג העוגות המשובחות של פעם, שלא חיפשו להרשים, אבל כן הקפידו שיהיה טעים, (וביננו..זה הכי חשוב…) מתאימה לכל שבת, ובהחלט גם יפה כחלק
מתכון זה הוא סוג של עוגה מהירה, שבגלל המתיקות שלה, ניתן לחתוך אותה במנות קטנטנות, ניתן לקשט כיד הדמיון הטובה, ולקבל כמות מכובדת מתבנית אחת,
פריטיב – פרי קרטיב.. אין כמו קרחון מרענן בימים החמים האלו… ואין כמו פריטיב שאנחנו יודעים מה הוא מכיל, עשוי ממרכיבים זמינים, בריאים, אפשר לפתוח
מקורה של העוגה מגרמניה, מספרים שהעוגה קיבלה את שמה כשאופה גרמני הכין עוגת השמרים וכשסיים בהכנת ציפוי הדבש, נכנסה דבורה שרק רצתה לטעום מהמתוק הזה
WhatsApp us
2 תגובות
שמרים??? זה לא אמור ליהיות נוזלי
וודאי ששמרים, וזה עדיין נוזלי….