
רולדה שוקולד לימון
הקסם של הרולדות, הפשוטות האלו לא פג…תמיד הן עדיין מקשטות את השולחן, ולמרות שהן נחשבות למשהו פשוט יחסית, הן תמיד נאכלות עד תום. רולדה –
ביילש זו עוגה הונגרית, חלבית, אמנם לא ממשפחת עוגות הראווה, אבל טעימה להפליא, מתאימה מאד לכל שבת, קלה מאד להכנה, בצק שמרים בתחתית, במרכז מלית גבינה ומעל שכבת בצק שמרים שמקבלת סימון לפני האפייה, ולאחר האפייה הקוביות כבר מסומנות…
העוגה מצוינת לאחר הקפאה
כשעה וחצי
תבנית חד פעמית הגדולה (לא ענקית)
חלבי
חומרים:
אופן ההכנה:
להניח בקערת המיקסר עם וו לישה את כל החומרים מלבד המלח, ללוש כדקה, להוסיף את המלח וללוש עוד כ- 5 דקות לקבלת בצק גמיש ונוח. להעביר לקערה לכסות בניילון נצמד למנוחה והתפחה לכחצי שעה.
לחלק את הבצק ל-2 כדורים, לרדד כל כדור לעלה בגודל התבנית, לרפד תבנית בנייר אפיה, להניח את הבצק מעל נייר האפיה, למרוח בעדינות את המלית, לרדד את חלק הבצק השני לעלה נוסף, בעזרת המערוך לכסות את המלית בעלה, למרוח בביצה, בעזרת קלף מתכת לסמן חיתוכי מעויינים. להתפיח עוד כ-20 דקות.
לחמם תנור לחום בינוני: 175 מעלות, לאפות עד להשחמה נאה. כ-35 דקות.
חומרים:
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים בקערה, לבחוש היטב לאיחוד.
למרוח באופן אחיד מעל שכבת הבצק.

הקסם של הרולדות, הפשוטות האלו לא פג…תמיד הן עדיין מקשטות את השולחן, ולמרות שהן נחשבות למשהו פשוט יחסית, הן תמיד נאכלות עד תום. רולדה –

פררו רושה מקור החטיף השוקולדי הטעים הזה הוא באיטליה, אבל הוא עשה עליה והתקבל בברכה, בכל שנה נמכרים בעולם למעלה מ-3 מיליארד כדורונים ממכרים שכאלו…במחיר

שקוביות כאלו יכולות בהחלט להיחשב גם כסוג של פטיפור מפנק למגש פטיפורים לשמחות, הן נראות טוב, טעימות מאד, ובעיקר מעולות גם לאחר הקפאה, שזה אחד

פריטיב – פרי קרטיב.. אין כמו קרחון מרענן בימים החמים האלו… ואין כמו פריטיב שאנחנו יודעים מה הוא מכיל, עשוי ממרכיבים זמינים, בריאים, אפשר לפתוח
WhatsApp us