פררו רושה

מקור החטיף השוקולדי הטעים הזה הוא באיטליה, אבל הוא עשה עליה והתקבל בברכה, בכל שנה נמכרים בעולם למעלה מ-3 מיליארד כדורונים ממכרים שכאלו…במחיר לא זול בכלל, כל כך קל להכין אותם לבד בבית שאי אפשר שלא..
המלצה קטנה…הכיני מיד כמות כפולה… זה עומד מצוין בהקפאה!

זמן הכנה:

כשעה וחצי (לא כולל זמן הקירור)

רמת קושי:

בינונית

כמות:

כ- 45 כדורונים

פרווה/חלבי:

פרווה

כדורים

חומרים:

  • 300 גר' שברי גליליות וופל
  • 50 גר' אגוזי לוז קלויים טחונים
  • 200 גר' מחית נוגט
  • כ-50 אגוזי לוז שלמים קלופים וקלויים

אופן ההכנה:

ערבבי בקערה את שברי הגליליות, אגוזי לוז טחונים ומחית הנוגט לעיסה דביקה, בעזרת ידיים רטובות קחי פיסה מהעיסה והניחי אגוז לוז במרכז, סגרי לכדור, הניחי מעל משטח יבש (צלחת/מגש) והקפיאי.

ציפוי הכדורים

חומרים:

  • 300 גר' שוקולד מריר
  • 60 גר' חמאת קקאו – (ניתן להשיג בחנויות המתמחות, ואם לא אז שמן גם ייתן מענה טוב)
  • 200 גר' ברס אגוזים (קרוקנט)

המיסי את השוקולד בבן מארי (סיר כפול) או במיקרו בפולסים של 30 שניות, בנפרד המיסי את חמאת הקקאו והוסיפי אל השוקולד, ערבבי לאיחוד.

בקערה נפרדת הכיני את ברס האגוזים.

הוציאי בכל פעם מספר כדורים מההקפאה, צפי בשוקולד ומיד העבירי לגלגול לקערת אגוזי הברס, הניחי על נייר לייבוש.

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בר שוקולד פרלינה

בר שוקולד, זה הוא חטיף שוקולד מועשר בנוגט ואגוזים, מוכן בתוך תבנית ארוכה, אפשרי כמובן, להשתמש בתבנית חד פעמית (אינגליש) ואפשרי בתבניות מיוחדות, עשויות סיליקון,

למתכון המלא »

כוכב שמרים

בצק שמרים עשוי טוב, הוא למעשה כחומר ביד היוצר, ניתן להכין ממנו אין ספור מאפים משובבי עין, במתכון זה לקחנו בצק שמרים בסיסי, שניתן להכין

למתכון המלא »

בראוניז פירורים

זו עוגה מסוג העוגות המשובחות של פעם, שלא חיפשו להרשים, אבל כן הקפידו שיהיה טעים, (וביננו..זה הכי חשוב…) מתאימה לכל שבת, ובהחלט גם יפה כחלק

למתכון המלא »

דסקיות שוקולד-נוגט

לכאורה עוגת שוקולד עשירה, בתוספת שקדים, אבל השונה, שהיא  אפויה בתבנית גדולה, ובגלל כמות המסה הקטנה העוגה יוצאת נמוכה (כמו רולדה) ולכן נותנת את האופציה

למתכון המלא »