פררו רושה

מקור החטיף השוקולדי הטעים הזה הוא באיטליה, אבל הוא עשה עליה והתקבל בברכה, בכל שנה נמכרים בעולם למעלה מ-3 מיליארד כדורונים ממכרים שכאלו…במחיר לא זול בכלל, כל כך קל להכין אותם לבד בבית שאי אפשר שלא..
המלצה קטנה…הכיני מיד כמות כפולה… זה עומד מצוין בהקפאה!

זמן הכנה:

כשעה וחצי (לא כולל זמן הקירור)

רמת קושי:

בינונית

כמות:

כ- 45 כדורונים

פרווה/חלבי:

פרווה

כדורים

חומרים:

  • 300 גר' שברי גליליות וופל
  • 50 גר' אגוזי לוז קלויים טחונים
  • 200 גר' מחית נוגט
  • כ-50 אגוזי לוז שלמים קלופים וקלויים

אופן ההכנה:

ערבבי בקערה את שברי הגליליות, אגוזי לוז טחונים ומחית הנוגט לעיסה דביקה, בעזרת ידיים רטובות קחי פיסה מהעיסה והניחי אגוז לוז במרכז, סגרי לכדור, הניחי מעל משטח יבש (צלחת/מגש) והקפיאי.

ציפוי הכדורים

חומרים:

  • 300 גר' שוקולד מריר
  • 60 גר' חמאת קקאו – (ניתן להשיג בחנויות המתמחות, ואם לא אז שמן גם ייתן מענה טוב)
  • 200 גר' ברס אגוזים (קרוקנט)

המיסי את השוקולד בבן מארי (סיר כפול) או במיקרו בפולסים של 30 שניות, בנפרד המיסי את חמאת הקקאו והוסיפי אל השוקולד, ערבבי לאיחוד.

בקערה נפרדת הכיני את ברס האגוזים.

הוציאי בכל פעם מספר כדורים מההקפאה, צפי בשוקולד ומיד העבירי לגלגול לקערת אגוזי הברס, הניחי על נייר לייבוש.

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בר שוקולד פרלינה

בר שוקולד, זה הוא חטיף שוקולד מועשר בנוגט ואגוזים, מוכן בתוך תבנית ארוכה, אפשרי כמובן, להשתמש בתבנית חד פעמית (אינגליש) ואפשרי בתבניות מיוחדות, עשויות סיליקון,

למתכון המלא »

גלילי וניל קפה

זו עוגה שנראית מאד מרשימה, בגלל צורת ההרכבה והחיתוך שלה, אך ברור שניתן לחתוך כקוביות והיא תתקבל בברכה.שכבות של רולדות בצבעים וביניהם קרם וניל וקרם

למתכון המלא »

פריטיב

פריטיב – פרי קרטיב..אין כמו קרחון מרענן בימים החמים האלו…ואין כמו פריטיב שאנחנו יודעים מה הוא מכיל, עשוי ממרכיבים זמינים, בריאים, אפשר לפתוח מקרר ולהתחיל

למתכון המלא »

קוקילידה

שכבות של עוגייה נימוחה וגלידה מפנקת מייצרות קינוח קיצי ואולטימטיבי… זמן הכנה: 45 דקות + זמני הקפאה רמת קושי: בינוני כמות: משתנה בהתאם לגודל העוגייה

למתכון המלא »