
כובאניות
כובאניות כובאנות- לחם תימני, אחד הטובים. בגרסה החלבית, מועשר בחמאה בין הקיפולים. ניתן להכין גם בגרסת הפרווה ע"י החלפת החמאה במרגרינה. במקור הכובאנה מוכן בסיר
מקורה של העוגה מגרמניה, מספרים שהעוגה קיבלה את שמה כשאופה גרמני הכין עוגת השמרים וכשסיים בהכנת ציפוי הדבש, נכנסה דבורה שרק רצתה לטעום מהמתוק הזה ו….עקצה אותו. בניגוד לשם הלא כל כך נחמד זוהי עוגה מדהימה! עשויה בצק שמרים עשיר (חלבי) מוספג בסירופ מייפל ושכבה מכובדת של קרם פטיסייר עדין. את טעמה המיוחד קשה לתאר במילים, משובחת אמיתית!! צריך פשוט להכין בכדי להתרשם.
כשעה, לא כולל זמני התפחה
בינונית
2 עוגות בקוטר 20 ס"מ
חלבי
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
מחממים את כל המרכיבים בסיר עד להמסת הסוכר
כובאניות כובאנות- לחם תימני, אחד הטובים. בגרסה החלבית, מועשר בחמאה בין הקיפולים. ניתן להכין גם בגרסת הפרווה ע"י החלפת החמאה במרגרינה. במקור הכובאנה מוכן בסיר
צנצנות מתוקות מלאות בכל טוב, קלות ההכנה, היא ללא פרופורציה לשלמות הטעמים והמראה. קרמבל השקדים הוא מוצר נפלא בפני עצמו, אם נשאר ממנו ניתן להניח
קרואסון חמאה אמתי, זהו קרואסון שעשוי מבצק שמרים כרוך שההכנה שלו מורכבת וארוכה, מתכון זה הוא סוג של קיצור דרך… לכאורה נראים קרואסונים אלו תמימים
קינוח בכוס, קרמבל שקדים קריספי (אם נשאר לאחר הרכבת הקינוחים, אחסני בקופסה במקפיא, וגם גלידה קנויה תשמח לקבל קצת פירורים קריספיים כאלו מעליה….), מעליו קוביות
WhatsApp us