
סופגניות
סופגנייה, מאפה שמרים מטוגן, במלית ריבת תות או כל גיוון אחר, המסמל את חג החנוכה לזכר נס פח השמן…אך מעבר לסמליות אין לנו צורך בכל
מקורה של העוגה מגרמניה, מספרים שהעוגה קיבלה את שמה כשאופה גרמני הכין עוגת השמרים וכשסיים בהכנת ציפוי הדבש, נכנסה דבורה שרק רצתה לטעום מהמתוק הזה ו….עקצה אותו. בניגוד לשם הלא כל כך נחמד זוהי עוגה מדהימה! עשויה בצק שמרים עשיר (חלבי) מוספג בסירופ מייפל ושכבה מכובדת של קרם פטיסייר עדין. את טעמה המיוחד קשה לתאר במילים, משובחת אמיתית!! צריך פשוט להכין בכדי להתרשם.
כשעה, לא כולל זמני התפחה
בינונית
2 עוגות בקוטר 20 ס"מ
חלבי
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
מחממים את כל המרכיבים בסיר עד להמסת הסוכר
סופגנייה, מאפה שמרים מטוגן, במלית ריבת תות או כל גיוון אחר, המסמל את חג החנוכה לזכר נס פח השמן…אך מעבר לסמליות אין לנו צורך בכל
פריטיב – פרי קרטיב.. אין כמו קרחון מרענן בימים החמים האלו… ואין כמו פריטיב שאנחנו יודעים מה הוא מכיל, עשוי ממרכיבים זמינים, בריאים, אפשר לפתוח
לכאורה עוגת שוקולד עשירה, בתוספת שקדים, אבל השונה, שהיא אפויה בתבנית גדולה, ובגלל כמות המסה הקטנה העוגה יוצאת נמוכה (כמו רולדה) ולכן נותנת את האופציה
קובייה מתוקה בהכנה קלה, קצת דורשת תשומת לב בקישוט הסופי. אבל בהחלט שווה, כי היא יכולה להיחשב כפטיפור שמקשט לנו שולחן אירועים מלכותי. הקוביות מעולות
WhatsApp us