בר שוקולד פרלינה

הכנת קינוח

בר שוקולד, זה הוא חטיף שוקולד מועשר בנוגט ואגוזים, מוכן בתוך תבנית ארוכה, אפשרי כמובן, להשתמש בתבנית חד פעמית (אינגליש) ואפשרי בתבניות מיוחדות, עשויות סיליקון, אחת הבסיס (הלבנה) ואחת, המשטח שיוצר את טקסטורת פולי הקפה, מניחים אותן אחת בתוך השניה, כפי המצולם, וכך נוצר הבר היפהפה הזה…ולא, לא הדבקתי פולי קפה אחד אחד…

לאחר שחילצתי את בר השוקולד (במצב קפוא) מתוך תבנית הסיליקון, והסרתי בעדינות את משטח הסיליקון בדיגום פולי הקפה מעל הבר הקפוא, התזתי מעט ספריי נצנץ לתוצאה קסומה

זמן הכנה:

כחצי שעה

רמת קושי:

קל

כמות:

בר אחד- אינגליש קצר

פרווה/חלבי:

פרווה

בר שוקולד נוגט

חומרים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם מחית נוגט (פרלינה)
  • 200 גרם תערובת אגוזים קלויים קצוצים גס (קשיו, אגוזי לוז, גפרורי שקדים)

אופן ההכנה:

להמיס שוקולד ומחית נוגט בבן מארי (קערה מעל סיר עם מים חמים), לערבב לאיחוד, להוסיף את תערובת האגוזים ולמזוג לתבנית, לטפוח בכדי להוציא בועות אוויר, וכך תצא לנו דוגמא מושלמת. להעביר להתייצבות בקרור.

הבר מעולה לחיתוך, רק לאחר הפשרה מלאה.

 

3 תגובות

  1. יש לי כזה סיליקון עם צורה של פולי קפה ועשיתי כמות אחת וזה יצא מידי נמוך יכול להיות שיש צורך להכפיל את הכמות או שזה הולך נמוך?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

אפיית עוגות

וופל בלגי

ניתן להמיר את המתכון לפרווה על ידי החלפת החמאה במחמאה והחלב במים. ניתן להקפיא את הוופל בלגי, להפשיר ולחמם לפני הגשה. זמן הכנה: כ-3/4 שעה

למתכון המלא »
אפיית עוגות

חטיף טוב הארץ

זה חטיף בריאות, חטיף אנרגיה, מכיל שילוב של אגוזים ופירות יבשים, מכל טוב הארץ. אין צורך להיצמד בדיוק לסוגי האגוזים ופירות היבשים שמומלצים כאן, אפשרי

למתכון המלא »
הכנת שמרים

כוכב שמרים

בצק שמרים עשוי טוב, הוא למעשה כחומר ביד היוצר, ניתן להכין ממנו אין ספור מאפים משובבי עין, במתכון זה לקחנו בצק שמרים בסיסי, שניתן להכין

למתכון המלא »
לימוד הכנת קינוחים

מיני מגנום בטעמים

הכנה של 5 דקות ויש לנו ארטיקים ביתיים מושלמים, ניתן לגוון אין סוף גיוונים, ולצפות במבחר צבעים וטעמים, צריך להצטייד בתבניות סיליקון מתאימות ולהתחיל להרכיב

למתכון המלא »