
פריטיב
פריטיב – פרי קרטיב.. אין כמו קרחון מרענן בימים החמים האלו… ואין כמו פריטיב שאנחנו יודעים מה הוא מכיל, עשוי ממרכיבים זמינים, בריאים, אפשר לפתוח
מקורה של העוגה מגרמניה, מספרים שהעוגה קיבלה את שמה כשאופה גרמני הכין עוגת השמרים וכשסיים בהכנת ציפוי הדבש, נכנסה דבורה שרק רצתה לטעום מהמתוק הזה ו….עקצה אותו. בניגוד לשם הלא כל כך נחמד זוהי עוגה מדהימה! עשויה בצק שמרים עשיר (חלבי) מוספג בסירופ מייפל ושכבה מכובדת של קרם פטיסייר עדין. את טעמה המיוחד קשה לתאר במילים, משובחת אמיתית!! צריך פשוט להכין בכדי להתרשם.
כשעה, לא כולל זמני התפחה
בינונית
2 עוגות בקוטר 20 ס"מ
חלבי
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
חומרים:
אופן ההכנה:
מחממים את כל המרכיבים בסיר עד להמסת הסוכר
פריטיב – פרי קרטיב.. אין כמו קרחון מרענן בימים החמים האלו… ואין כמו פריטיב שאנחנו יודעים מה הוא מכיל, עשוי ממרכיבים זמינים, בריאים, אפשר לפתוח
מתכון זה הוא סוג של עוגה מהירה, שבגלל המתיקות שלה, ניתן לחתוך אותה במנות קטנטנות, ניתן לקשט כיד הדמיון הטובה, ולקבל כמות מכובדת מתבנית אחת,
סופגנייה, מאפה שמרים מטוגן, במלית ריבת תות או כל גיוון אחר, המסמל את חג החנוכה לזכר נס פח השמן…אך מעבר לסמליות אין לנו צורך בכל
הקסם של הרולדות, הפשוטות האלו לא פג…תמיד הן עדיין מקשטות את השולחן, ולמרות שהן נחשבות למשהו פשוט יחסית, הן תמיד נאכלות עד תום. רולדה –
WhatsApp us