
מיני מגנום בטעמים
הכנה של 5 דקות ויש לנו ארטיקים ביתיים מושלמים, ניתן לגוון אין סוף גיוונים, ולצפות במבחר צבעים וטעמים, צריך להצטייד בתבניות סיליקון מתאימות ולהתחיל להרכיב
זה חטיף בריאות, חטיף אנרגיה, מכיל שילוב של אגוזים ופירות יבשים, מכל טוב הארץ. אין צורך להיצמד בדיוק לסוגי האגוזים ופירות היבשים שמומלצים כאן, אפשרי להשתמש במה שיש.
המתכון מתאים לתבנית חד פעמית בינונית בגודל: 20/30
כחצי שעה
בינונית
כ-30 יחידות בגודל 1.5/6 ס"מ
פרווה
חומרים:
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-150 מעלות. מפזרים שיבולת שועל על תבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים כ -20 דקות תוך ערבוב מדי פעם, עד ששיבולת השועל מזהיבה ומתייבשת.
בסיר גדול מחממים מרגרינה, דבש, סוכר חום, קינמון ומלח. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות. מסירים מהאש ומוסיפים פנימה את כל החומרים היבשים, (שיבולת שועל, קוקוס, שומשום, אגוזים ופירות יבשים) מערבבים היטב עד שכל החומרים מצופים בתערובת הדבש. יוצקים מיד את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפיה, זהירות – התערובת חמה. מכסים בנייר אפייה ודוחסים היטב את התערובת (הדחיסה חשובה כדי שהחטיף לא יתפורר בזמן החיתוך). מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר לקרור מס' שעות (או למקפיא – לתהליך קצר יותר).
מחלצים מהתבנית, מסירים את נייר האפייה ומניחים על קרש חיתוך. בעזרת סכין חלקה חדה, (סכין שף זה מעולה) חותכים לחטיפים בגודל הרצוי. שומרים בכלי אטום במקרר ומגישים קר.
הכנה של 5 דקות ויש לנו ארטיקים ביתיים מושלמים, ניתן לגוון אין סוף גיוונים, ולצפות במבחר צבעים וטעמים, צריך להצטייד בתבניות סיליקון מתאימות ולהתחיל להרכיב
לכאורה עוגת שוקולד עשירה, בתוספת שקדים, אבל השונה, שהיא אפויה בתבנית גדולה, ובגלל כמות המסה הקטנה העוגה יוצאת נמוכה (כמו רולדה) ולכן נותנת את האופציה
מתכון לעוגיות מעולות עשויות מבצק פריך משובח מועשר באבקת שקדים בגירסת הילדים (2- 99…) במילוי סוכריה ליצירת אפקט ויטראז' נפלא העוגיות מעולות לאחר הקפאה זמן
בצק שמרים עשוי טוב, הוא למעשה כחומר ביד היוצר, ניתן להכין ממנו אין ספור מאפים משובבי עין, במתכון זה לקחנו בצק שמרים בסיסי, שניתן להכין