בישקוטים

0

בישקוטים, אלו הן עוגיות ספוגיות, רכות אווריריות ומתוקות, צורתן כאצבע ארוכה ועגלגלה, וגם קרויות בשם אצבעות הגברת Lady fingers , בגלל שהן נמסות הן לגמרי בטיחותיות לתינוקות וילדים קטנים

הן משמשות גם כבסיס לעוגות קרות, כמו עוגת הטירמיסו שם הן גם מוספגות בתמצית קפה חזקה. ומכוסות בגבינה מתוקה. עוגת שרלוט, ועוד..

הן קלות מאד להכנה, יוצא כמות די מכובדת מכמות אחת, ניתן לגוון באמצעות תוספת של טיפת צבע מאכל למסה, לקבלת בישקוטים צבעוניים

זמן הכנה:

כחצי שעה

רמת קושי:

קלה

כמות:

כ-70 יחידות באורך 8 ס"מ

פרווה/חלבי:

פרווה

בישקוטים

חומרים:

  • 7 חלמונים + 70 גר' סוכר (½ כוס)
  • 7 חלבונים + 70 גר' סוכר (½ כוס)
  • 150 גר' קמח (1.5 כוסות)

אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב, ובנפרד חלמונים עם סוכר.
מקפלים את שתי הקציפות, מנפים פנימה את הקמח בהדרגה ומקפלים.
מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנטר חלק בגודל 1 ס"מ. (מס' 805)
מזלפים "לשונות" על נייר אפייה, מפזרים מעל אבקת סוכר (כמות נדיבה) ואופים כ- 20 דקות ב- 180 מעלות.

זילוף בישקוטים הדובדבן שבקצפת
מתכון בישקוטים- עוגיות נימוחות

4 תגובות

    1. הכוונה ל150 גרם קמח…ממש כמו שכתוב.
      אני שקלתי בכוסות חד פעמיות לשתיה קרה, זה יוצא 1.5 כוסות.
      אבל תשקלי, זו הדרך הנכונה להגיע למתכון מוצלח

  1. היי תודה רבה למתכון
    אם אני לא רוצה כזאת כמות
    של 7 ביצים
    אז אם זה חצי אז כמה ביצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

הכנת קינוח

דסקיות שוקולד-נוגט

לכאורה עוגת שוקולד עשירה, בתוספת שקדים, אבל השונה, שהיא  אפויה בתבנית גדולה, ובגלל כמות המסה הקטנה העוגה יוצאת נמוכה (כמו רולדה) ולכן נותנת את האופציה

למתכון המלא »

פינטצ'וס

חטיף שנחטף מהצלחת, וההמלצה, להכין מנה כפולה…. החטיף מורכב מ – 4 חומרי גלם, קלי קלות של הכנה. המרקם שבין קריספי לגמיש מגיע כתוצאה משימוש

למתכון המלא »

עקיצת הדבורה

מקורה של העוגה מגרמניה, מספרים שהעוגה קיבלה את שמה כשאופה גרמני הכין עוגת השמרים וכשסיים בהכנת ציפוי הדבש, נכנסה דבורה שרק רצתה לטעום מהמתוק הזה

למתכון המלא »
הכנת קינוח

פריטיב

פריטיב – פרי קרטיב.. אין כמו קרחון מרענן בימים החמים האלו… ואין כמו פריטיב שאנחנו יודעים מה הוא מכיל, עשוי ממרכיבים זמינים, בריאים, אפשר לפתוח

למתכון המלא »