בישקוטים

0

בישקוטים, אלו הן עוגיות ספוגיות, רכות אווריריות ומתוקות, צורתן כאצבע ארוכה ועגלגלה, וגם קרויות בשם אצבעות הגברת Lady fingers , בגלל שהן נמסות הן לגמרי בטיחותיות לתינוקות וילדים קטנים

הן משמשות גם כבסיס לעוגות קרות, כמו עוגת הטירמיסו שם הן גם מוספגות בתמצית קפה חזקה. ומכוסות בגבינה מתוקה. עוגת שרלוט, ועוד..

הן קלות מאד להכנה, יוצא כמות די מכובדת מכמות אחת, ניתן לגוון באמצעות תוספת של טיפת צבע מאכל למסה, לקבלת בישקוטים צבעוניים

זמן הכנה:

כחצי שעה

רמת קושי:

קלה

כמות:

כ-70 יחידות באורך 8 ס"מ

פרווה/חלבי:

פרווה

בישקוטים

חומרים:

  • 7 חלמונים + 70 גר' סוכר (½ כוס)
  • 7 חלבונים + 70 גר' סוכר (½ כוס)
  • 150 גר' קמח (1.5 כוסות)

אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב, ובנפרד חלמונים עם סוכר.
מקפלים את שתי הקציפות, מנפים פנימה את הקמח בהדרגה ומקפלים.
מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנטר חלק בגודל 1 ס"מ. (מס' 805)
מזלפים "לשונות" על נייר אפייה, מפזרים מעל אבקת סוכר (כמות נדיבה) ואופים כ- 20 דקות ב- 180 מעלות.

זילוף בישקוטים הדובדבן שבקצפת
מתכון בישקוטים- עוגיות נימוחות

4 תגובות

    1. הכוונה ל150 גרם קמח…ממש כמו שכתוב.
      אני שקלתי בכוסות חד פעמיות לשתיה קרה, זה יוצא 1.5 כוסות.
      אבל תשקלי, זו הדרך הנכונה להגיע למתכון מוצלח

  1. היי תודה רבה למתכון
    אם אני לא רוצה כזאת כמות
    של 7 ביצים
    אז אם זה חצי אז כמה ביצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

הכנת עוגות

בראוניז פירורים

זו עוגה מסוג העוגות המשובחות של פעם, שלא חיפשו להרשים, אבל כן הקפידו שיהיה טעים, (וביננו..זה הכי חשוב…) מתאימה לכל שבת, ובהחלט גם יפה כחלק

למתכון המלא »
לימוד הכנת קינוחים

מוס תפוח בקרמבל שקדים

קינוח בכוס, קרמבל שקדים קריספי (אם נשאר לאחר הרכבת הקינוחים, אחסני בקופסה במקפיא, וגם גלידה קנויה תשמח לקבל קצת פירורים קריספיים כאלו מעליה….), מעליו קוביות

למתכון המלא »
אפיית עוגות

ממתק שוקולד לוז

מתכון זה הוא סוג של עוגה מהירה, שבגלל המתיקות שלה, ניתן לחתוך אותה במנות קטנטנות, ניתן לקשט כיד הדמיון הטובה, ולקבל כמות מכובדת מתבנית אחת,

למתכון המלא »