
כוכב שמרים
בצק שמרים עשוי טוב, הוא למעשה כחומר ביד היוצר, ניתן להכין ממנו אין ספור מאפים משובבי עין, במתכון זה לקחנו בצק שמרים בסיסי, שניתן להכין
בישקוטים, אלו הן עוגיות ספוגיות, רכות אווריריות ומתוקות, צורתן כאצבע ארוכה ועגלגלה, וגם קרויות בשם אצבעות הגברת Lady fingers , בגלל שהן נמסות הן לגמרי בטיחותיות לתינוקות וילדים קטנים
הן משמשות גם כבסיס לעוגות קרות, כמו עוגת הטירמיסו שם הן גם מוספגות בתמצית קפה חזקה. ומכוסות בגבינה מתוקה. עוגת שרלוט, ועוד..
הן קלות מאד להכנה, יוצא כמות די מכובדת מכמות אחת, ניתן לגוון באמצעות תוספת של טיפת צבע מאכל למסה, לקבלת בישקוטים צבעוניים
כחצי שעה
קלה
כ-70 יחידות באורך 8 ס"מ
פרווה
חומרים:
אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב, ובנפרד חלמונים עם סוכר.
מקפלים את שתי הקציפות, מנפים פנימה את הקמח בהדרגה ומקפלים.
מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנטר חלק בגודל 1 ס"מ. (מס' 805)
מזלפים "לשונות" על נייר אפייה, מפזרים מעל אבקת סוכר (כמות נדיבה) ואופים כ- 20 דקות ב- 180 מעלות.
בצק שמרים עשוי טוב, הוא למעשה כחומר ביד היוצר, ניתן להכין ממנו אין ספור מאפים משובבי עין, במתכון זה לקחנו בצק שמרים בסיסי, שניתן להכין
כובאניות כובאנות- לחם תימני, אחד הטובים. בגרסה החלבית, מועשר בחמאה בין הקיפולים. ניתן להכין גם בגרסת הפרווה ע"י החלפת החמאה במרגרינה. במקור הכובאנה מוכן בסיר
זו מסוג העוגות קינוח הנהדרות, אם מכינים אותן בהקפדה על הנראות (חיתוך וקישוטים יפים) הן בהחלט יכולות להיות עוגות ראווה, (כמו בתמונה המצורפת). בסיס העוגה
הקסם של הרולדות, הפשוטות האלו לא פג…תמיד הן עדיין מקשטות את השולחן, ולמרות שהן נחשבות למשהו פשוט יחסית, הן תמיד נאכלות עד תום. רולדה –
WhatsApp us
4 תגובות
1.5 כוסות קמח זה 210 גרם
אז למה התכוונתם?
הכוונה ל150 גרם קמח…ממש כמו שכתוב.
אני שקלתי בכוסות חד פעמיות לשתיה קרה, זה יוצא 1.5 כוסות.
אבל תשקלי, זו הדרך הנכונה להגיע למתכון מוצלח
היי תודה רבה למתכון
אם אני לא רוצה כזאת כמות
של 7 ביצים
אז אם זה חצי אז כמה ביצים
שלום לך,
חצי של 7 הם 3.5…..
או לחילופין תשקלי 175 גרם בצים