בישקוטים

0

בישקוטים, אלו הן עוגיות ספוגיות, רכות אווריריות ומתוקות, צורתן כאצבע ארוכה ועגלגלה, וגם קרויות בשם אצבעות הגברת Lady fingers , בגלל שהן נמסות הן לגמרי בטיחותיות לתינוקות וילדים קטנים

הן משמשות גם כבסיס לעוגות קרות, כמו עוגת הטירמיסו שם הן גם מוספגות בתמצית קפה חזקה. ומכוסות בגבינה מתוקה. עוגת שרלוט, ועוד..

הן קלות מאד להכנה, יוצא כמות די מכובדת מכמות אחת, ניתן לגוון באמצעות תוספת של טיפת צבע מאכל למסה, לקבלת בישקוטים צבעוניים

זמן הכנה:

כחצי שעה

רמת קושי:

קלה

כמות:

כ-70 יחידות באורך 8 ס"מ

פרווה/חלבי:

פרווה

בישקוטים

חומרים:

  • 7 חלמונים + 70 גר' סוכר (½ כוס)
  • 7 חלבונים + 70 גר' סוכר (½ כוס)
  • 150 גר' קמח (1.5 כוסות)

אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב, ובנפרד חלמונים עם סוכר.
מקפלים את שתי הקציפות, מנפים פנימה את הקמח בהדרגה ומקפלים.
מעבירים את המסה לשקית זילוף עם צנטר חלק בגודל 1 ס"מ. (מס' 805)
מזלפים "לשונות" על נייר אפייה, מפזרים מעל אבקת סוכר (כמות נדיבה) ואופים כ- 20 דקות ב- 180 מעלות.

זילוף בישקוטים הדובדבן שבקצפת
מתכון בישקוטים- עוגיות נימוחות

4 תגובות

    1. הכוונה ל150 גרם קמח…ממש כמו שכתוב.
      אני שקלתי בכוסות חד פעמיות לשתיה קרה, זה יוצא 1.5 כוסות.
      אבל תשקלי, זו הדרך הנכונה להגיע למתכון מוצלח

  1. היי תודה רבה למתכון
    אם אני לא רוצה כזאת כמות
    של 7 ביצים
    אז אם זה חצי אז כמה ביצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים

הכנת שמרים

כוכב שמרים

בצק שמרים עשוי טוב, הוא למעשה כחומר ביד היוצר, ניתן להכין ממנו אין ספור מאפים משובבי עין, במתכון זה לקחנו בצק שמרים בסיסי, שניתן להכין

למתכון המלא »
הכנת לחם

כובאניות

כובאניות כובאנות- לחם תימני, אחד הטובים. בגרסה החלבית, מועשר בחמאה בין הקיפולים. ניתן להכין גם בגרסת הפרווה ע"י החלפת החמאה במרגרינה. במקור הכובאנה מוכן בסיר

למתכון המלא »

פאדג' שוקולד דובדבן

זו מסוג העוגות קינוח הנהדרות, אם מכינים אותן בהקפדה על הנראות (חיתוך וקישוטים יפים) הן בהחלט יכולות להיות עוגות ראווה, (כמו בתמונה המצורפת). בסיס העוגה

למתכון המלא »