
כדורי זיתים
כדורים קטנטנים ונעלמים….עשויים מבצק עשיר בגבינה, עוטפים חרוזי זיתים ומגולגלים בשומשום, טעימים במיוחד, מצוינים גם לאחר הקפאה!! זמן הכנה: כשעה רמת קושי: קל פרווה/חלבי: חלבי
מקור החטיף השוקולדי הטעים הזה הוא באיטליה, אבל הוא עשה עליה והתקבל בברכה, בכל שנה נמכרים בעולם למעלה מ-3 מיליארד כדורונים ממכרים שכאלו…במחיר לא זול בכלל, כל כך קל להכין אותם לבד בבית שאי אפשר שלא..
המלצה קטנה…הכיני מיד כמות כפולה… זה עומד מצוין בהקפאה!
כשעה וחצי (לא כולל זמן הקירור)
בינונית
כ- 45 כדורונים
פרווה
חומרים:
אופן ההכנה:
ערבבי בקערה את שברי הגליליות, אגוזי לוז טחונים ומחית הנוגט לעיסה דביקה, בעזרת ידיים רטובות קחי פיסה מהעיסה והניחי אגוז לוז במרכז, סגרי לכדור, הניחי מעל משטח יבש (צלחת/מגש) והקפיאי.
חומרים:
המיסי את השוקולד בבן מארי (סיר כפול) או במיקרו בפולסים של 30 שניות, בנפרד המיסי את חמאת הקקאו והוסיפי אל השוקולד, ערבבי לאיחוד.
בקערה נפרדת הכיני את ברס האגוזים.
הוציאי בכל פעם מספר כדורים מההקפאה, צפי בשוקולד ומיד העבירי לגלגול לקערת אגוזי הברס, הניחי על נייר לייבוש.

כדורים קטנטנים ונעלמים….עשויים מבצק עשיר בגבינה, עוטפים חרוזי זיתים ומגולגלים בשומשום, טעימים במיוחד, מצוינים גם לאחר הקפאה!! זמן הכנה: כשעה רמת קושי: קל פרווה/חלבי: חלבי

שקוביות כאלו יכולות בהחלט להיחשב גם כסוג של פטיפור מפנק למגש פטיפורים לשמחות, הן נראות טוב, טעימות מאד, ובעיקר מעולות גם לאחר הקפאה, שזה אחד

הכנה של 5 דקות ויש לנו ארטיקים ביתיים מושלמים, ניתן לגוון אין סוף גיוונים, ולצפות במבחר צבעים וטעמים, צריך להצטייד בתבניות סיליקון מתאימות ולהתחיל להרכיב

מקורה של העוגה מגרמניה, מספרים שהעוגה קיבלה את שמה כשאופה גרמני הכין עוגת השמרים וכשסיים בהכנת ציפוי הדבש, נכנסה דבורה שרק רצתה לטעום מהמתוק הזה
WhatsApp us
6 תגובות
האם שמים את גלילי הוופלים עם הקרם?
כן, בהחלט.
מאיפה אני משיגה את הקרם נוגט?
ניתן להשיג בחנויות המתמחות למכירת מוצרים לאפיה.
ניתן להחליף את שברי גליליות למשהו ללא גלוטן?
פחות מתמצאת בללא גלוטן…אבל אולי ניתן להמיר באיזה שברי וופל ללא גלוטן או עוגיות ללא גלוטן..